Aantal beschikbare appartementen:0

Hieronder zie je de koopappartementen van Kop van Hoog vanuit drie verschillende standpunten: de Hoogstraat, de Pannekoekendijk en de Toren. Lees hier meer over de architectuur van de appartementen. Of bekijk de VR tour van de penthouses.

Interactieve gevel De Toren

Terug naar boven

Interactieve gevel Pannekoekendijk

Terug naar boven

Interactieve gevel Hoogstraat

Terug naar boven

De Toren

De robuuste Toren vormt een markant herkenningspunt in de stad. Een exclusieve woonomgeving met een eigenwijze architectuur met veel glas –dus veel lichtinval- en heerlijke balkons. De Toren herbergt ruime, lichte appartementen van 78 t/m 193 m2. De 2 optische torentjes vormen 2 penthouses: luxe, ruime appartementen met een fantastisch uitzicht over de binnenstad, maar óók richting de IJssel (bekijk de VR tour). De penthouses hebben een leefruimte van respectievelijk 177 en 193 m2; het neusje van de zalm!

Pannekoekendijk

Naast de toren aan de Pannekoekendijk staat een lager gebouw, opgetrokken uit gele baksteen. Dit pand heeft een meer industriële, pakhuisachtige sfeer en herbergt moderne appartementen van 68 t/m 82 m2 met een handige indeling. Dit is compact en compleet wonen met heerlijk veel lichtinval en een fijn balkon met uitzicht op de stadsgracht.

Hoogstraat

De appartementen in de Hoogstraat, links achter De Toren, geven een duidelijke knipoog naar het verleden. Dit is de oude verbindingsweg naar Kampen en dat zie je terug in de architectuur. In baksteen herken je de oude geveltjes en ook de schaal van de straat komt zichtbaar terug. Er komt een hedendaagse architectuur overheen, maar de oorspronkelijke schaal blijft. In de Hoogstraat komen 3 koopappartementen en boven de parkeergarage 2 maisonnettes; modern comfort met een historische touch.

Virtual reality tour door de penthouses

VR Tour Bouwnummer 36

Bekijk de virtual reality tour van bouwnummer 36 in de Toren.

VR Tour Bouwnummer 35

Bekijk de virtual reality tour van bouwnummer 35 in de Toren.

Verkoopproces

Je hebt interesse in een woning in Kop van Hoog. Maar hoe gaat de aankoop van een
woning in dit Zwolse plan nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende tijd
te wachten? Wij hebben het voor je inzichtelijk gemaakt in een stappenplan.

Verkoop & informatie

Woonfabriek Zwolle
Assiesstraat 126
8011 XV Zwolle
Tel. 038-7410741
contact@woonfabriekzwolle.nl
www.woonfabriekzwolle.nl

Karssen Makelaars
Diezerpoortenplas 14
8011 VW Zwolle
Tel. 038-4236766
info@km.nl
www.km.nl

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241
7460 AE Rijssen
kopvanhoog@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2