Compleet met luxe badkamer en toilet

De appartementen, maisonnettes en penthouses in Kop van Hoog worden allemaal geleverd met een hoogwaardige badkamer en toilet. Daarvoor is in de koopsom een stelpost gereserveerd.

We hebben voor elk woningtype een suggestie gedaan voor de invulling van badkamer en toilet. Die suggestie kun jij als koper gewoon overnemen. Maar je kunt er ook voor kiezen om jouw badkamer en toilet nog veel meer op jouw persoonlijke wensen af te stemmen, in overleg met de leverancier. Dat kan consequenties hebben voor de kosten, maar ook daarover informeren onze leveranciers je graag!

Stijlvol sanitair

Voor de inrichting van de badkamers en toiletruimtes in Kop van Hoog werken we samen met BMN in Nijverdal. Heb jij uitgesproken wensen op het gebied van tegels en sanitair? Ga dan naar de moderne showroom van BMN. Daar word je geholpen door specialisten die jou graag adviseren over een invulling waarbij jij je helemaal thuis voelt.

Hoe wil je het hebben?

Bij BMN vind je diverse A-merken en stijlen. Op basis van jouw wensen wordt er een individuele offerte compleet met bijbehorende tekeningen gemaakt. Als jij daarmee akkoord gaat, worden deze gegevens doorgegeven aan de aannemer. Resultaat: bij oplevering is jouw nieuwe appartement voorzien van een compleet geïnstalleerde badkamer en toilet, helemaal in jouw stijl!

Download hier de flyer

Verkoop & informatie

Woonfabriek Zwolle
Assiesstraat 126
8011 XV Zwolle
Tel. 038-7410741
contact@woonfabriekzwolle.nl
www.woonfabriekzwolle.nl

Karssen Makelaars
Diezerpoortenplas 14
8011 VW Zwolle
Tel. 038-4236766
info@km.nl
www.km.nl

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241
7460 AE Rijssen
kopvanhoog@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl