Compleet met luxe keuken

De keuken is een gezichtsbepalend element in een woning. Je kunt er een sterk statement mee maken over je smaak en stijl. Met dat in het achterhoofd hebben we voor Kop van Hoog de hulp ingeroepen van de professionele ontwerpers van bulthaup Zwolle en Wijnand keukens Leek.

Hoogwaardig en compleet

De experts van bulthaup Zwolle en Wijnand keukens Leek hebben voor elk appartement een hoogwaardige keuken uitgezocht die perfect aansluit bij de architectuur. Voor de beide penthouses en de grotere appartementen in de toren is zelfs gekozen voor louter topdesign van bulthaup. Elke keuken wordt in elk geval geleverd met een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Echt compleet dus.

Op naar de showroom!

Benieuwd hoe de keukens eruit zien en welke mogelijkheden er zijn? Maak dan een afspraak met de ontwerpers van bulthaup Zwolle en Wijnand keukens Leek. Zij hebben de voor jouw appartement geselecteerde keuken ook al verwerkt in een eerste basistekening. In de showroom in Zwolle of Leek kunnen jullie samen dit globale ontwerp uitwerken tot een 2D- en 3D-tekening van jouw ultieme droomkeuken. De keuken zal na oplevering van je appartement worden geplaatst. Daarmee krijgt jouw droomappartement een passende bekroning!

Download hier de flyer

Verkoop & informatie

Woonfabriek Zwolle
Assiesstraat 126
8011 XV Zwolle
Tel. 038-7410741
contact@woonfabriekzwolle.nl
www.woonfabriekzwolle.nl

Karssen Makelaars
Diezerpoortenplas 14
8011 VW Zwolle
Tel. 038-4236766
info@km.nl
www.km.nl

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241
7460 AE Rijssen
kopvanhoog@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl